HELHETSLÖSNINGAR MED EN DOFT AV HAV

Ofta kan evenemang kännas krävande att styra upp själv. Fiskekrogen anordnar med glädje alla sorters event, professionell catering och kompletta festarrangemang för såväl stora som små sällskap. Vi förgyller födelsedagar, bröllop, invigningar och hjälper dig att lyckas med den viktiga helheten. Vi har fantastiska festlokaler, men vill du hellre vara i hemmiljö så löser vi det galant och är med dig hela vägen.

ALLT ÄR MÖJLIGT!

Som ni säkert vet så älskar jag utmaningar. Vi har arrangerat ”helpaket” i många år och har oändliga möjligheter att skapa unika arrangemang. Vad gäller mat, transport och underhållning löser vi det mesta. Våra duktiga kockar och engagerade personal finns här för dig vad du än vill ha hjälp med.

CATERING MED GULDKANT

Ibland känns det för stort att hålla i kalaset själv. Då finns vi. Student eller födelsedag, små eller stora sällskap, buffé eller sittande middag… Vi hittar skräddarsydda lösningar och förgyller minnesvärda stunder. Vi levererar den godaste maten, tipsar om goda drycker, hjälper till med serveringspersonal och tar även hand om disken efteråt. Läs mer om vad vi erbjuder HÄR.

FÖRETAGSEVENT
FÖR GODA RESULTAT

De bästa affärerna görs i en annorlunda miljö. Då kan man koppla bort distraktioner, fokusera på det som är viktigt och nå reslutat. Vi pysslar om er med ypperlig mat och dryck här på Fiskekrogen. Vi kan också ordna helt annorlunda företagevents. Tänk dig en heldag på havet, en konfidentiell affärsmiddag i ett avskilt rum på Fiskekrogen, en större konferens eller teambuilding för en mindre grupp. Vi löser det mesta.

SPÄNNANDE LOKALER

Vi har vackra festlokaler här på Fiskekrogen, men du kan också välja något annorlunda.
Tänk dig ett kalas i sjöbodarna vid Vinga! Eller varför inte på pampiga Börshuset eller i natursköna Trädgårdsföreningen? Kanske vill du ha tält i din trädgård? Vi fixar dem mesta. Dina valmöjligheter blir oändliga med vår samlade erfarenhet o vårt stora kontaktnät.

BÅTCHARTER

Överraska kollegorna med kulinariska upplevelser på havet!
Vi hämtar upp, tillhandahåller en erfaren skeppare, skapar speciella menyer och ger dig en minnesvärd upplevelse i vår vackra skärgård. Perfekt för t ex företagsevent, bröllop och födelsedagar.
För bokning, kontakta oss på telefonnummer 031-10 10 05 eller maila oss på info@fiskekrogen.se.

BÅTTYPER

Vi erbjuder ett antal olika båttyper för olika storlekar på grupper. Alltifrån spännande och snabba ribbåtar till luxuösa, bekväma alternativ och magnifikt storslagna fartyg för upp till 295 personer. Ett kan vi i alla fall säga, Fiskekrogen kan receptet för ett lyckat kalas till havs.
Mer info här >

BRÖLLOP OCH KALAS

Vissa dagar är viktigare än andra. De fastnar i minnet för resten av livet. Dagar då allt måste flyta perfekt. Bröllop är en sådan dag. Studentkalas, födelsedagsfest och jubiléum likaså.

Idé, koncept och genomförande – allt för ett lyckat arrangemang hjälper vi dig med. Helhetslösningar från början till slut. Jag vågar nog påstå att kalas, det kan vi!

HUMMERFISKE

Hummerfisket startar första måndagen efter den 20:e september. Kom med oss på en spännande jakt efter det svarta guldet. Detta är ett perfekt sätt att bjuda in kunder, anställda eller vänner på en annorlunda upplevelse till havs. Ni får lära er i vilken miljö hummern trivs bäst, vilket bete man använder för att locka dem till burarna och självklart får ni själva sedan vittja tinorna.

MATLAGNING

Utveckla dina matkunskaper tillsammans med Fiskekrogens professionella kockar! Gemensamt lagar vi en 3-rätters meny då vi lär oss mer om råvaror och tillagningssätt. Vår sommelier visar vinerna som gifter sig perfekt med maten. Dessa matlagningskurser är utmärkta som företagsevent, teambuilding eller helt enkelt en trevlig kväll med goda vänner!

TAKE-AWAY

Take-away är tjänsten för dig som vill avnjuta god mat på ditt eget sätt. Fiskekrogen erbjuder ett rikligt utbud av dagsfärsk fisk och nykokta skaldjur. Du kan också välja färdiglagade rätter för både vardag och fest. Varför inte skämma bort familjen lite extra på fredagsmyset? Vi hjälper även gärna till med goda råd om hur du tillagar din mat.

VINPROVNING

Vare sig ni är avancerade vinofiler eller ett gäng vänner som vill lära er mer om ädla drycker, är ni välkomna till oss på provningar. Vi anpassar oss efter era önskemål och ger er en trevlig kväll tillsammans med vår kunniga sommelier.

BEGRAVNING

Vi har ordnat många minnesvärda stunder efter begravningar genom åren. Samlas kring mat och dryck i våra avskilda rum för en lugn stund tillsammans.